CAT ESP
viernes 06, mayo 2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

L’empresa Meat Plus ha desenvolupat un nou sistema de tractament de la carn de vedella, que garanteix que es mantingui 100% tendre en el moment de servir-la en establiments HORECA (restaurants i hostaleria). Aquest sistema s’ha presentat a la fira Alimentaria 2016. www.iglesies.com

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Vie 06/05/2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

Vie 19/09/2014

Imatge corporativa i portal web de Mas Vivent

Lun 24/02/2014

Disseny de la pàgina web de l’empresa de so i comunicació Optimus

Sab 16/01/2021

Edició i coordinació del llibre dels 100 anys d’Història del GEiEG

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com